top of page
127843-rojo-fabrica-las_rosas_de_jardin-la_floracion_de_la_planta-ramo_de_flores-x750.jpg

8 & 9 sept. / 18h00 (Gratis)

MODESHOW

logo Rosa Pedroche.png

Rosa Pedroche is zeker en vast een van de bekendste Spaanse modeontwerpsters. Haar voorstellingen zijn veel meer dan een flamenco modeshow. Ze zorgt ook voor de enscenering, de haute couturecreaties, de stijl van de modellen, de muziek om van de modeshow een unieke ervaring te maken met als basis de regionale kledij die het meest in trek is. Rosa Pedroche en haar broer Fran Pedroche werken samen in hun atelier op het Plaza del Salvador te Sevilla. Het aan de 45-jarige familiale traditiegetrouw aanbod omvat zowel flamenco als feest- en trouwkledingstukken. Hun moeder, María José Jiménez, heeft hen deze traditie overgedragen.

Influencers zoals Rocío Osorno, Mery Turiel, Ana Moya, Teresa Bass, Marta Siera, Irina, Helena Cueva en Andrea Rueda hebben voor het merk Pedroche gekozen op de aprilse Feria en de romerías. Beroemdheden zoals Soraya Arnelas, Pilar Rubio, Laura Sánchez of Cristina Pedroche hebben ook haar creaties gedragen op evenementen, filmpjes en televisieprogramma’s.

 

COLLECTION SIMOF 2023

 

Ontwerp. ‘Sinergia’ de nieuwe flamenco modecollectie van Rosa Pedroche biedt nieuwe perspectieven voor het merk.

Kleuren. De hoofdkleuren zijn rood, magenta en oranje. Ze vullen de gebruikelijke zwart, wit, evenals gestippelde bedrukte stof en rozen die Pedroche kenmerken.

Texturen. Deze zijn allemaal uitsluidend door de firma gebruikt: elasthaan, bi-elastiek, kantwerk, mousseline, mikado...

Accessoires. Ook dit jaar gebruikt de firma Pedroche de mooie accessoires van Carmen Sánchez om haar looks te personaliseren.

www.rosapedroche.es

desfile-Rosa-Pedroche-SIMOF.jpg
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube

8 - 9  SEPT

2023

Koningin Astridplein

1090 Jette

Rond de Feria Flamenca

Officiële website Feria flamenca

bottom of page