top of page

ACTIVITEITEN

Logo ateliers combines.png
png-clipart-computer-icons-hyperlink-symbol-link-miscellaneous-text_edited.png

ZATERDAG 9 SEPT / 14u (GRATIS)

"Les Ateliers Combinés" werden uitgenodigd om groot en klein op te vrolijken.
Met Hélène zal men een dynamische en feestelijke danssessie ervaren door kennis te maken met allerlei bewegingen uit de flamenco en de Catalaanse rumba: zich inspannen om te ontspannen is de boodschap! Nadien zullen die danspassen trots kunnen worden gebruikt op alle Spaanse feesten!

Wendy zal zorgen voor de opvang van kinderen met knutselen en creaties rond Spaanse folklore. Jullie kinderen zullen jullie avondkleding pimpen (met bloemen bezette spelden, waaiers, veelkleurige sierkammen…). Jullie zullen uitbundig schitteren!

Hélène Gulizzi 
Al langer dan 10 jaar treedt Helène op als solodanseres en werkt samen met musici en acteurs mee aan verschillende voorstellingsprojecten en collectieve choreografische projecten. Tegelijkertijd geeft ze danslessen aan verschillende groepen, in het bijzonder in verzorgings- en revalidatiecentra. Ze studeert momenteel kunsttherapie bij de Brusselse hogeschool HELB om meer deskundigheid te verwerven inzake pedagogie en welzijn. Hierbij is haar leidraad mensen begeleiden en een creatieve ervaring laten beleven op het vlak van persoonlijke ontplooiing. Ze geeft ook zumba fitnesslessen sinds 2 jaar.

 

Wendy Bollu
Wendy is al 20 jaar jeugdleidster en werkt met verschillende instellingen samen om groot en klein te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling d.m.v. allerlei creatieve benaderingen. Ze geeft ook zumba fitnesslessen voor kinderen.

8 - 9  SEPT

2023

Koningin Astridplein

1090 Jette

Rond de Feria Flamenca

Officiële website Feria flamenca

bottom of page