top of page
Saidjah la Zambra

FLAMENCO

Vrijdag 8 sept. / 20.30u (GRATIS)

Flamenco feria 8 sept - 2030.png

¡Flamenco! is een waargemaakte droom voor deze artiesten die een zo zuiver mogelijke flamenco willen beleven.

 

Met diep respect voor de eeuwenoude traditie gaan deze vier artiesten op zoek naar de essentie van flamenco en brengen het publiek met zich mee, door de indringende muziek heen met verleidende melodieën terwijl de indrukwekkende jurken vol kleuren en de intense zapateados het publiek nog meer weten te fascineren.

 

De stemmen van beide zangers, Antonio Paz en Esteban Murillo, smelten harmonieus samen. Hun melismen groeien en vullen de ruimte net voor het plots terugvallen op een noot. Samen verkennen ze al de mogelijkheden van de ‘cante tradicional’. De talenvolle José-Luis Domínguez zorgt voor een subtiele begeleiding met zijn volledig bemeesterde gitaar, waarmee hij al de emoties van de flamenco pertinent gebruikt om sterke melodieën te creëren.

 

Het dansen van Saïdjah ‘La Zambra’ verenigt kracht en gevoeligheid waarbij kleuren en bewegingen een hoogtepunt bereiken vol passie die synoniem is voor echte flamenco.

 

‘Wanneer we samen werken, klopt ons hart op hetzelfde tempo. Zulk ongelooflijk gevoel is net wat we met het publiek willen delen’.

Antonio Paz

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

Saïdjah “La Zambra”

Esteban Murillo

  • Facebook
  • YouTube

8 - 9  SEPT

2023

Koningin Astridplein

1090 Jette

Rond de Feria Flamenca

Officiële website Feria flamenca

bottom of page